KLAPP intense treatments

C PURE FACE INFUSION

Geconcentreerde vitamine C power voor een sterkte gezonde huid. De hoge dosis gevriesdroogde vitamine C in deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen in het bindweefsel, gaat ook vochtverlies tegen en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Met als resultaat een fris jeugdig huid huidbeeld. De C Pure Face Infusion behandeling is zeer geschikt voor de huid die een oppepper kan gebruiken.

A CLASSIC POWER BOOST TREATMENT

Deze behandeling stimuleert de regeneratie van cellen, hydrateert en maakt de huid lichter en frisser. Deze behandeling bevordert de elasticiteit, heeft een detox-effect, vermindert rimpels en maakt de huid voller van binnenuit. Deze totale anti-age behandeling met een prachtig goud-masker herstelt ook de door de zon beschadigde huid.

tussen-slider

A CLASSIC THERMO FACE GYM

Deze behandeling stimuleert de huidmusculatuur, harmoniseert de energiestroom, revitaliseert, verfrist en regenereert. Het vermindert expressierimpels, bevordert de microcirculaties en heeft een detox-effect.

ASA PEEL

Een huidvernieuwingsprogramma met een cocktail van hoogwaardige fruitzuren.
Bij het ouder worden wordt de huid dikker en de activiteit in de onderste huidlagen vermindert. Daardoor oogt de huid moe, glansloos, oneffen, vlekkerig, droog en minder strak. De fruitzuren schilferen de bovenste hoornlaag af en zorgen voor een versnelde celdeling en verbeteren de hydratatiegraad van deze hoornlaag¸ Hierdoor worden pigmentvlekken en rimpels minder zichtbaar. De behandeling verhoogt de collageen en elastine-productie en stimuleert de energietoevoer.

IMMUN HYDRA COLLAGEN TREATMENT

Deze behandeling geeft een versterking van het afweersysteem. De droge en gevoelige huid faalt vaak in haar eigen beschermingsfunctie. Daardoor kunnen schadelijke stoffen de huid binnendringen waardoor de huid er rood, schilferig en ruw uitziet. IMMUN helpt een beschermingsschild op te bouwen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf zoals chemische prikkels en overmatig UV. Vrije radicalen worden hierdoor afgeremd. Die zorgen in de diepere huidlagen voor het versnellen van het huidverouderingsproces. Door de behandeling zal de huid zal minder gevoelig reageren en wordt deze beschermt tegen schadelijke irriterende invloeden. Het biedt onmiddellijk verzachting bij irritaties en helpt de huid haar eigen genezend vermogen te versterken. Bovendien worden huidbeschadigingen voorkomen en de weerbaarheid wordt verhoogd. IMMUN geeft energie werkt vroegtijdige huidveroudering tegen.